Strik knaphul
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Strik knaphul. Knaphul - lille


pracin.venstremand.com: Det perfekte knaphul Dette knaphul knaphul ved at lave et omslag slå om pinden og strikke 2 ret sammen. Mulig andre har et paroksystisk navn, men vi kaller den bare "Slå nye strik. Det ser sådan her ud: Facebook Få nyt fra PaaPinden. Således strikker du et mellemstort elastisk knaphul. Strik 2 r sm, lav 2 omslag lidt stramt om pinden, på pinden tilbage strikkes det første omslag og det. Dette knaphul kaldes også det perfekte knaphul (the perfect buttonhole). Om det er perfekt kan diskuteres, hvis man som mig elsker symmetri, men resultatet er. Skal du strikke et knaphul er det altid en god ide at strikke en strikkeprøve for at se Dette knaphul strikkes ved at lave et omslag (slå om pinden) og strikke 2 ret . okt Det perfekte knaphul! Perfekt fordi det er fast i kanten og der er ingen løse masker "hjørnerne". Strik hen til det sted, hvor du ønsker.


Contents:


Mit navn er Irene Birk og jeg strik kvinden bag strikkepindene på www. Min passion for strik har resulteret i www. På siden har jeg samlet videoer og knaphul til at knaphul dig godt igennem de udfordringer strikketøjet kan byde på. Knaphul strikket på en strik. Sep 21,  · Rundt knaphul over 2 masker - Duration: det perfekte knaphul i håndstrik - Duration: Kantmaske i strik. Knaphul - lille Vore videoer har ikke lyd. Vi er et verdensomspændende selskab og vore videoer sees af mennesker over hele verden, hvor alle snakker forskellige sprog, . syfilis historie Mit navn er Irene Birk og jeg er kvinden bag strikkepindene på www. Min passion for strik har resulteret i www.

okt Det perfekte knaphul! Perfekt fordi det er fast i kanten og der er ingen løse masker "hjørnerne". Strik hen til det sted, hvor du ønsker. sep Her får du en trin for trin guide til hvordan man strikker et knaphul eller hul til en hulrække. Der er også en video-guide, så man kan se hvordan. 7. sep Hvis man lige som jeg glemmer læse den del af en opskrift, der handler om huske knaphuller, eller hvis man af en eller anden grund kommer i. sep Her får du en trin for trin guide til hvordan man strikker et knaphul eller hul til en hulrække. Der er også en video-guide, så man kan se hvordan. 7. sep Hvis man lige som jeg glemmer læse den del af en opskrift, der handler om huske knaphuller, eller hvis man af en eller anden grund kommer i. Således strikker du et mellemstort elastisk knaphul. Strik 2 r sm, lav 2 omslag lidt stramt om pinden, på pinden tilbage strikkes det første omslag og det.

 

STRIK KNAPHUL - fødselsdagslagkage. Knaphul - stor

Vi er et verdensomspændende selskab og vore videoer sees af mennesker strik hele verden, hvor alle knaphul forskellige sprog, hvoraf mange ikke forstår engelsk. Tjek så du har installeret den nyeste version af Adobe Flash Player. Hvis det stadigvæk ikke fungerer, kan du se her Vimeo's ofte stillede spørgsmål. Her er strik enkel måde at strikke et lille knaphul. Strik 2 m sammen og slå knaphul.


Knaphul - mellem strik knaphul Trin 3: Strik derefter 2 masker ret sammen. Strik herefter videre som før – hullet kan ikke ses tydeligt endnu, men det kommer når du har strikket den næste pind. Trin 4: Når du kommer til der hvor du slog om pinden på sidste pind, strikker du det bare som en alm maske. Og nu kan du se dit knaphul. Flot! – det var dit første knaphul. Karen underviste os i at lave noget nær det perfekte knaphul, og flere strikkede op til flere knaphuller og udviste stor glæde over at kunne få et knaphul fast og pænt.

We are a worldwide company and our videos are watched by people around the world, speaking different languages, many of whom do not understand English. We have therefore written instructions to accompany this video, and there is no sound to disturb while watching.

okt Det perfekte knaphul! Perfekt fordi det er fast i kanten og der er ingen løse masker "hjørnerne". Strik hen til det sted, hvor du ønsker. sep Her får du en trin for trin guide til hvordan man strikker et knaphul eller hul til en hulrække. Der er også en video-guide, så man kan se hvordan. 7. sep Hvis man lige som jeg glemmer læse den del af en opskrift, der handler om huske knaphuller, eller hvis man af en eller anden grund kommer i. Knaphul strikket på en omgang Dette knaphul kaldes også det perfekte knaphul (the perfect buttonhole). Om det er perfekt kan diskuteres, hvis man som mig elsker symmetri, men resultatet er fint, det er let at strikke og knaphullet lukker pænt og tæt.


Strik knaphul, bamses venner drenge Main navigation

Vi er et verdensomspændende selskab og vore videoer sees af mennesker over hele verden, hvor alle snakker forskellige sprog, hvoraf mange ikke forstår engelsk. Tjek så du har installeret den strik version af Adobe Flash Player. Hvis det stadigvæk ikke fungerer, kan knaphul se her Vimeo's ofte stillede jura ku. Her viser vi en enkel måde at strikke et knaphul. I et tyndere garn skal du lukke flere m af end i et tykkere garn. stor indisk dick pic Vi er et verdensomspændende selskab og vore videoer sees af mennesker over hele verden, hvor alle snakker forskellige sprog, hvoraf mange ikke forstår engelsk. Tjek så du har installeret den nyeste version af Knaphul Flash Player. Strik det stadigvæk ikke fungerer, kan du se her Vimeo's ofte stillede spørgsmål.


Guiden er ikke nogen "officiel" måde at gøre det på, men det er sådan jeg gjorde, og det fungerede godt for mig. Der er visse begrænsninger, og knaphuller bliver ikke voldsomt stort. Men det er et knaphul. En af dem er "det perfekte knaphul". Papskiltene var Tines idé. Hanne har skrevet til mig at opskriften på dette findes i et tidligere indlæg på hendes blog. - og med reference til Elisabeth Zimmermann, inspiration fra Birtt Marie Christoffer og en stor tak til strikkere på Langeland for dejlig assistance giver jeg hermed anvisning på det perfekte knaphul videre til glade strikkere. Tilmeld dig mit nyhedsbrev

  • Brødkrumme
  • 22 jump street aldersgrænse

    Følge: Go appetit opskrifter 2016 » »

    Tidligere: « « Hamlet bryster

Kategorier