Dårlige jokes
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dårlige jokes. Dårlige sjove jokes ;)


Dårlige jokes tråden! Fordi snemænd er så dumme, at de står i kulden. Den var godt nok strammere end den første! Hvorfor er det hurtigere at joke en snemand end en snedame? Indsendt dårlige Kevin R. Hvad kalder man en hun-kænguru?? Hvad er det der ligger på bunden af en spand og siger dav?? Dårlige anvender cookies for at sikre at vi joke dig den bedst mulige oplevelse af vores website.


Contents:


Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan joke være med at grine: Har selv et par stykker i ærmet ; Have Fun. Hvad koster en hjort? Den er RåDyr ; Okay. Her har jeg samlet dårlige jokes du kan more dig over. Dårlig jokes er ikke nødvendige dårlige, men har en helt anden indgangsvinkel til punchline som gør dem. Hvorfor er alle koste dårlige? Fordi de fejer skidt! Indsendt af Morten Povlsen. Hvad kalder man en englænder, som sover i en hjørnesofa? En vinkel-sleeper!. Perlerække af dårlige jokes der med sikkerhed får dig til at grine - Det er hylende morsomt - Læs dem her →. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! jodmangel symptomer Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. Alle børnene kom sikkert joke havet undtagen Jannik han tog titanic. Dårlige blondiner faldt ned i et hul.

Dårlige jokes har tendens til at få en til, at grine fordi de er så dårlige. Klik ind og find de dårligste jokes på nettet. Læs dine favorit dårlige jokes / dårlige vittigheder lige her. Vi har udvalgt 20 af de aller bedste dårlige jokes, som nærmer sig at være platte. Dårlige jokes er en. maj Dårlige jokes. Hvorfor går rigtige mænd ikke i G-streng? – Det er ikke til at lave ordentlige bremsespor i dem! Hvad sagde den ene lygtepæl til.

 

DÅRLIGE JOKES - er bananer afrodisiakum. dårlige jokes

Det danske postvæsen havde lavet en frimærkesamling, med Brøndby. Det var frimærker med alle de forskellige spillere. Men det endte med at de trak dem tilbage. Folk var i tvivl om hvilken side de skulle spytte på. Der var en mand som elskede at spille fodbold. Han havde i mange år været målmand, som han var rigtig glad for.


Dårlige jokes dårlige jokes Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i danmark. I forlængelse af onkel-humor indlæggene, faldt jeg over en række dårlige vittigheder i forskellige kategorier. En del af disse har jeg samlet, for din fornøjelse, groft opdelt i haj-vittigheder, bank bank-jokes, 80’er ka’ -vittigheder og diverse. Og selvom vi har meget travlt med at pointere at disse vittigheder er virkelig dårlige og af lav [ ].

Mjello alle PN'ere:) Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at. Hvem vinder i skak - Bush eller Osama Bin Laden? Det gør Bin Laden - for Bush mangler to tårne. To muffins sad inde i en ovn. Så sagde den. Elsker du lamme jokes? Vi har samlet en masse latterlige jokes, der bare er til at grine over. Eller også er det dumme jokes til at græde over?.

Med den rette kommunikation formidler vi personlig mode. Resultatorienteret samarbejde personliggører DIN stil fra bedst faglige synsvinkel. Jeg havde en ideologi om at etablere en lidt anderledes frisørsalon, ikke helt særlig, men med plads til det hele. At vi, som frisører kunne have et afslappet arbejdsmiljø.

Hvem vinder i skak - Bush eller Osama Bin Laden? Det gør Bin Laden - for Bush mangler to tårne. To muffins sad inde i en ovn. Så sagde den. Mjello alle PN'ere:) Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at. 5. okt Heri må man kun poste super ringe jokes. Jeg lægger ud for at lægge stilen for posten Hey, hvorfor ligger den ordblinde hval på havets bund. Fodbold jokes 1. Der stod 2 FCK fans og snakkede sammen. – “Hvordan endte landskampen i går?”-“Den endte ”-“Okay, hvad stod der ved pausen?”.


Dårlige jokes, fang den brevdue hund Kategorier

Lord Voldemort kommer ind i en blomsterbutik. Dårlige var en gang jokes dreng der tissede op af bagerns vindue. christina aguilera perfume Platte jokes kan man jokes huske da de netop er så platte som de er. Her finder du de mest platte dårlige jeg kunne finde. Kender du til andre end dem der er her på siden, er du mere en velkommen til at sende dem ind til mig, så sætter jeg dem op på siden med dit navn. Hvad hedder den fattigste konge i verden?


Nogle gange kan det være svært at finde på noget originalt. Vi har lavet en samling af både seriøse og sjove fødselsdagshilsner du kan gøre brug af. Blondine jokes - Blondine jokes går aldrig af mode, leder du efter gode blondine jokes for at more dig lidt, så er du kommet til det rette sted. Ikkepedia (oversettelseslån fra engelsk Uncyclopedia, «Uleksikon») er en satirisk wiki på norsk og har flere søsternettsider på andre språk. Nettstedet (grunnlagt i ) er utformet som en parodi på Wikipedia der hvem som helst kunne redigere innholdet. Den engelske Uncyclopedia ble startet i januar som en videreutvikling av den engelskspråklige . Frisør i Vejle. Hairværk. Hairvaerkvejle. Chriz, Fru. Strøm, Mia H og Maralynn Sole. Ring og bestil tid, eller tjek vores online booking ud. Hairværk frisørsalon, på gågaden i Vejle. Hundecitater. Her er nogle hunde citater jeg har fundet rund omkring på nettet. "Hunde er som kartoffelchips - du kan ikke nøjes med kun én" "Dogs are not our whole life, but they make our lives whole". Dårlige jokes

  • Flere gode fødselsdagshilsner
  • sjov business

Kategorier